För dig med fyrhjuling – ATV

Det blir allt vanligare och vanligare idag att köra fyrhjuling. Speciellt fyrhjulingar som går på bandvagn i snön. Ibland är olyckan framme och du behöver byta ut någon del på din fyrhjuling. Även om det är vanligare med fyrhjuling kan det vara svårt att hitta reservdelar. Handla online för att hitta de reservdelarna du behöver istället för att åka runt på stan i jakt på delar.

Ta det säkra före det osäkra

Först och främst är det alltid viktigt med säkerhet. Försäkra dig att din fyrhjuling möter de olika säkerhetsföreskrifter som kräver att den är godkänd att köra. Något du behöver ha i åtanke är att ha reservdäck redo om något skulle hända. Det är alltid smart att ha ett extra par däck hemma i garaget om olyckan skulle vara framme.

Piffa upp din ATV med GPS

Om du planerar att köra långa sträckor eller i terräng som du inte kört i förut kan det vara klokt att investera i en GPS. Idag finns det GPS-apparater som du både kan fästa på din fyrhjuling och sedan enkelt klicka av om du ska parkera. När du är ute i skog och mark är det viktigt att du köper en GPS som har kartor över dessa marker.